Μπιφτέκι από κουνέλι


Μαριναρισμένο συκώτι κουνελιού


Σάλτσα "Bolonez"από κουνέλι


Λουκάνικα από κουνέλι και βότανα


Καπνιστό φιλέτο με ξύλο οξιάς με αρωματικά


Μια οικογενειακή φάρμα

Η RABBIT FARMS, by Trompetas Family ( ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ ) δημιουργήθηκε το 1990 στα Μέγαρα από την οικογένεια Τρομπέτα, αποκλειστικά για παραγωγή κρέατος από κουνέλι.
Περισσότερα...

Φάρμα Τρομπέτας

Κάνε τη δική σου Φάρμα

Η RABBIT FARMS, by Trompetas Family ( ΦΑΡΜΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ ), είναι η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής κουνελιών στην Ελλάδα, και μπορεί να παράσχει εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία σε όποιον ενδιαφέρεται να δημιουργήσει τη δική του μονάδα εκτροφής κουνελιών.
Περισσότερα...

Φάρμα Κουνελιών
Θρεπτικά Συστατικά χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και χαμηλό ενεργειακό περιεχόμενο (θερμίδες) σε σύγκριση με τα άλλα κρέατα Υγεία και Fitness Βάσει του Υπουργείου Γεωργίας της Αμερικής (USDA), το κρέας του κουνελιού είναι το πιο θρεπτικό κρέας για τον άνθρωπο.

Α-Ω της υγείας

Η διατροφή των κουνελιών περιλαμβάνει και ένα μεγάλο ποσοστό με φρέσκα χόρτα και τροφές πλούσιες σε ω-3 λιπαρά οξέα, με αποτέλεσμα να προκύπτει ένα κρέας πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα και όλα τα γνωστά οφέλη που προκύπτουν από αυτά.

Το κουνελίσιο κρέας έχει να επιδείξει εξαιρετική θρεπτική και διαιτητική αξία, συγκρινόμενο με άλλα κρέατα, η οποία είναι λίγο γνωστή στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Συγκριτικά Πλεονεκτήματα Το κρέας από κουνέλι υπερτερεί σε βιολογική διατροφική αξία.
×

Μείνετε σε επαφή

Κάντε εγγραφή για να ενημερώνεστε,
για τα νέα μας και τις προτάσεις μας

Μπορείτε να σταματήσετε να δέχεστε e-mail όποτε θέλεται